• Inmiddels al drie teams!

   Begin 2019 is het bestuur in gesprek gegaan met de leden over de koers die onze club de komende jaren moet volgen. In onderling overleg zijn enkele strategische speerpunten gekozen waaronder de opzet van meisjesvoetbal (leeftijdsindicatie 6-13 jaar) binnen het jeugdvoetbal bij DEV Doorn.

   Na het schoolvoetbal in mei op Sportpark Tuilland (zie de actiefoto's hieronder) zijn er een aantal KNVB kennismaking(vriendinnen) en trainingsactiviteiten (vriendinnenmiddag op 20 juni) gehouden. De beoogde doelen zijn om kennis te maken met het voetbalspel, de vereniging en om een meidenteam te formeren.

   Kun jij als aankomend speelster nu al niet langer wachten meld je dan aan via info@devdoorn.nl of vul het aanmeldformulier (zie rechterzijde) en we verstrekken je vervolgens alle informatie hieromtrent.

   Iedere woensdagmiddag kan er kennis worden gemaakt met jouw toekomstige teamleden in wording en wordt er getraind van 17.00 uur tot 18.00 uur op het kunstgrasveld. Per januari 2020 is dit 1e meidenteam in competitieverband gaan spelen onder de noemer MO11-1.

   Er kunnen altijd nog speelsters bij dus meld je aan voor een kennismaking!

   Gezocht: jonge voetbaltoppers

   Doet jouw dochter of zoon niets liever dan voetballen en is hij of zij vier of vijf jaar oud? Sluit je dan aan bij de minivrienden- en vriendinnen van DEV Doorn. Is hij of zij als zes jaar, dan kan je meedoen met de Champions League.

   De mini’s en de Champions League voetballen elke zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur. De Champions League speelt ook op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. De kinderen van de Champions League worden in teams als Barcelona, Real Madrid, Inter Milan e.d. en voetballen wedstrijdjes tegen elkaar.

   Overigens is dit niet alleen leuk voor de kinderen zelf, het is ook altijd een gezellig samenzijn van de ouders.

   Heb je interesse? Stuur een mail naar info@devdoorn.nl. De eerste drie keer kunnen kinderen gratis meedoen om te kijken of ze het leuk vinden. Daarna kunnen ze zich echt aanmelden als lid.

    

  • Eerdere aangeboden activiteiten: