• Het was een mooie voetbalweek voor de spelers van Dev Doorn 11-2.

  Naast de trainingen van maandag en donderdag was er ook het Heuvelrugtoernooi bij FC Driebergen. De eerste prijs is binnen, helaas niet de eerste prijs die gehoopt werd maar een prijs is een prijs. De sportiviteit prijs uit onze poule werd mee naar huis genomen (zie foto).

  Mooi om te zien dat de 11-2 echt een team aan het worden is met spelers en ouders. Aan het begin van het seizoen zijn er afspraken gemaakt waarbij sportiviteit en respect erg belangrijk is. Voor en na de wedstrijd handen geven aan tegenstander en spelbegeleider. Goed om te zien dat de toernooicommissie dit is opgevallen in Driebergen.

  Naast het toernooi was er afgelopen vrijdag ook een extra techniek avond bij Dev Doorn, een uur lang werd er gewerkt aan de individuele techniek van de O-11 spelers onder begeleiding van Melvin en Mark. Leuk om te zien dat bijna alle kids van de 11-2 aanwezig waren.

  Leuk om te vermelden dat Melvin Steenbeek op zijn verjaardag gewoon aanwezig was op deze techniek avond, klasse Melvin!

  Er moest natuurlijk ook gevoetbald worden op zaterdag door de 11-2. We speelde een derby tegen HDS JO11-1. Er werd gewonnen met 6-0, waarbij we net zoals afgelopen woensdag veel complimenten kregen voor het vertoonde spel.

  De verdediging met Julian, Joris, Floris en Victor stond als een huis. Onder leiding van Jelle H onze keeper kwam er geen aanval doorheen.

  Het middenveld met Luuk, Thijmen, Maarten en Jelle V werkte ontzettend hard om goed positiespel op de mat te leggen. Ze waren ge-wel-dig.

  Voorin werd er door onze spitsen Sem en Aiden hard gewerkt voor doelpunten en dit ging hartstikke goed.

  De zaterdag werd afgelosten met de complimenten-kaart in de kleedkamer die vandaag werd gegeven door vaste supporter Rene Okkersen, hij gaf zijn complimenten aan Aiden en Joris.

  Leuk om te zien dat er weer een grote groep spelers van de 11-2 aanwezig was bij de wedstrijd van Dev 1 om bij hun trainer Mark te kijken.

  Het was een mooie week, tot maandag !