• Vandaag stond de uit wedstrijd tegen Seastum 12-1 op het programma. Seastum had vorige week ook met dubbele cijfers gewonnen dus het beloofde een spannend potje te worden.

  De jongens mochten vandaag zelf de opstelling maken. Ze besloten samen wie de drie wissels waren en wie op welke plek zou gaan spelen. Mooi om te zien dat ze hier samen uit kwamen.

  Vanaf het begin was het Dev dat het beste veldspel liet zien. Afgelopen week hard gewerkt aan de opbouw en dat was veel terug te zien. Er werd rustig vanuit achter uit opgebouwd. Voorin waren we iets ongeduldig dus tot echte grote kansen kwam het nog niet. De eerste 15 minuten hadden we wel doelpunten verdient maar deze bleven helaas uit.

  Als je zelf niet scoort dan .... en dat klopt Seastum kwam snel 2-0 voor. Dev bleef vechten en scoorde de 2-1. Dit was tevens de rust stand. Na rust kregen we helaas direct de 3-1 om de oren. De wedstrijd leek gespeeld.

  Dev bleef strijden en als we de bal hadden werd er rustig gevoetbald. Dit resulteerde in een snelle 3-2 en een geweldige 3-3. Hierna waren er kansen aan beide kanten en het leek of de wedstrijd ging eindigen in een gelijke stand.

  Helaas gebeurde dit niet. Diep in blessure tijd scoorde Seastum de 4-3 en was de wedstrijd voorbij. Er had meer in gezeten maar we hebben vandaag vooral de groei gezien in de 12-2. Er werd enorm goed gevoetbald en het leek wel of we een mannetje meer hadden in balbezit. Super gedaan mannen!

  Volgende week de uitwedstrijd tegen DOSC 12-2 op het programma. DOSC heeft net zoals Dev 3 punten.