• Zaterdag stond de grootste uitdaging van onze poule op het programma. Uit naar Leusden tegen de koploper Roda '46 11-1. Ondanks dat we nog niet staan waar we zouden kunnen staan stapten vol vertrouwen de auto in richting Leusden. Omdat we denken met een iets ander systeem nog beter te kunnen spelen waren we ruim op tijd om het een en ander door te nemen. Met deze uitleg op zak stapte met team vol goede moed het veld op.

    Al snel bleek dat we op deze manier meer kansen creëren en nog meer ons spel kunnen spelen. Het zat hem vooral in de omschakeling. Zo kunnen we aanvallend meer kansen creëren en verdedigend hopen we sneller in balbezit te komen.
    Het was een hele leuke eerste helft waarbij we echt de bovenliggende partij waren. Helaas kwamen we toch 1-0 achter. 1 kans bij hun was gelijk een goal. We lieten ons niet van de wijs brengen en bleven grotendeels in balbezit waarna dan toch de 1-1 viel!

    Waar wij onze kansen helaas niet allemaal konden afmaken deden zij dat wel. Compliment aan de tegenstander wat dat betreft. Want waar wij minstens een gelijkspel hadden verdiend verloren we met 3-2.

    Helaas geen succesverhaal bekroont met een overwinning maar waar je succesverhalen deelt, mogen we niet weglopen wanneer zich een nederlaag voordoet.

    Ondanks dat nederlagen heel zuur smaken, konden we met opgeheven hoofd het veld aflopen. We hebben het de onbetwiste koploper, een heel goed spelend team, bijzonder lastig gemaakt en die nemen we mee. Nog een paar stapjes en dan zal iedereen in de hoofdklasse een pittige aan ons hebben. Volgende week Candia uit en we kijken er naar uit om dan een mooie overwinning op de site te delen!