• Een jaar geleden ging het idee rond om een vriendenteam te maken. Dit plan bleef maar branden omdat het einde van het seizoen in zicht kwam, en er veel mensen van het team nog geen afscheid konden nemen van het voetballen met hun vrienden. Toen is er besloten om er werkelijkheid van te maken en kandidaat spelers bij elkaar te roepen voor dit team. Iedereen was erg enthousiast over het idee van samen door voetballen met vrienden. Na veel geregeld te hebben is het gelukt om samen tot een team te komen.

    Na de eerste paar wedstrijden gevoetbald te hebben, liepen we tegen het punt aan dat er geen wedstrijd tenue beschikbaar was voor dit team. Ons idee was om één sponsor te vinden voor ons nieuwe tenue. Maar na een aantal telefoontjes met diverse sponsoren bleek er zo veel annimo voor dit initiatief te zijn dat er gezamelijk afgesproken is om met hoofdsponsor De Kruijter Public Lighting en drie neven sponsors, QH PerformanceBrasserie Rodestein en Maatschap Doornenbal het sponsorcontract aan te gaan.

    Op de foto vlnr; Raoul de Kruijter (trainer), Jan van Keulen (teamnanager) en Baruch Mud (trainer). 

     

    En uiteraard als de covid-19 maatregelen het weer toelaten, volgt er nog een foto van het team. Teamsponsors nogmaals dank!