• Beste vriend van DEV Doorn,

  Welkom op de nieuwe website van jouw club!

  Er is getracht om aan zoveel mogelijk wensen van de gebruikers tegemoet te komen. Zo vind je op de Home naast al het verenigingsnieuws in één oogopslag mogelijke afgelaste wedstrijden en de verenigingsagenda. Naast de thuis- en uitwedstrijden zie je wie er deze week jarig is. Ook kun je zelf een wedstrijdverslag schrijven die meteen op de site verschijnt en kun je kijken of er vacatures zijn.

  Verder in het menu vind je veel informatie over de Vereniging zelf en een online aanmeldformulier voor nieuwe leden. Alle teams hebben een eigen teampagina waarbij een teamfoto (info@devdoorn.nl) aangeleverd kan worden. Bij Wedstrijdzaken kun je veel wedstrijd gerelateerde items terugvinden.

  Onder Activiteiten kun je alle georganiseerde activiteiten van het verenigingsjaar vinden. Natuurlijk is hier ook plek ingeruimd voor onze belangrijke Sponsoren. Immers zonder hen zouden wij niet zoveel kunnen organiseren.

  Wij hopen met deze website, die trouwens ook goed werkt op je smart telefoon, in een verdere informatieve behoefte te hebben voorzien.

  Bestuur DEV Doorn