• Nieuwsbrief zomer 2020

  Beste spelers, ouders, trainers, coaches, vrijwilligers, sponsoren en alle anderen die DEV Doorn een warm hart toedragen,

  Het seizoen loopt op zijn eind en het is daarom hoog tijd voor de laatste nieuwsbrief voor de zomerstop. Nu de stofwolken van de corona-crisis langzaamaan neerdalen, zijn we als club zowel letterlijk als figuurlijk de balans aan het opmaken.

  Het is duidelijk dat jullie flexibiliteit hebben getoond toen we noodgedwongen het voetbal compleet moesten stilleggen. Iedereen was vol begrip en wilde meewerken aan de beperkende maatregelen die we moesten nemen op voornamelijk voetbal maar ook financieel gebied. Dank daarvoor. Door deze eensgezindheid en veerkracht mogen we allemaal enorm trots zijn op onze club. We zullen wat moeten interen op onze financiële reserve, maar mede dankzij het gezonde beleid van onze voorgangers kunnen we deze klap hebben. Mede gesteund door de sponsoren die ons trouw zijn gebleven. Speciaal voor hen: koop lokaal!

  Uiteindelijk draait het om het speelplezier op het veld en gelukkig konden een groot deel van de trainingen enkele weken geleden weer worden hervat. Nu de natuurgrasvelden zijn gesloten wordt tot aan deze zomervakantie alleen nog op het kunstgras getraind. Op 15 augustus zullen we weer opengaan en houden we op 25 tot en met 27 augustus de Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen.

  Traditioneel wordt het seizoen natuurlijk altijd afgesloten met een spetterend slotfeest om onze vrijwilligers en commissieleden te bedanken. Dit kan nu helaas niet doorgaan. Velen van jullie hebben het prachtig gerenoveerde interieur van het clubgebouw (door de commissie van Kantine naar Clubhuis) nog niet van binnen kunnen zien. We gaan proberen om bij de start van het seizoen een vergelijkbaar feest te organiseren. Dit zal natuurlijk afhankelijk zijn van de mogelijkheden en regelgeving waar we dan mee te maken zullen hebben. Hou hiervoor de website goed in de gaten.

  Zoals jullie al op onze website hebben kunnen zien, is met name ons Hoofd Opleiding (Michel van Aken) druk bezig geweest met de voorbereiding voor seizoen 2020/2021. De teamindelingen zijn klaar en alles wordt nu ingeschreven bij de KNVB. In dat licht kan ook de trainer van het eerste elftal (Rick Andeweg) niet wachten. Hij heeft ons vlaggenschip in de breedte namelijk weten te versterken met een paar toppers. We zijn heel benieuwd en kijken uit naar de eerste oefenwedstrijd in Soest op 15 augustus.

  Wat betreft het meidenvoetbal belooft volgend seizoen ook veel goeds. Er zullen maar liefst twee meiden-teams actief zijn in KNVB-wedstrijdverband. Dit zijn de MO11-1 en de MO13-1. Dat het meidenvoetbal in Doorn steeds meer gaat leven, blijkt ook uit de hoge opkomst bij de tweede editie van onze jaarlijkse DEV Doorn Vriendinnenmiddag. Het bestuur waardeert het enorm dat onze vrijwilligers onder aanvoering van Dianne Hetterschijt druk zijn om het meidenvoetbal in Doorn de komende jaren echt op de kaart te zetten.

  Verder is het de trouwe volger van Instagram en Facebook vast niet ontgaan. DEV Doorn is gestart met haar eigen voetbalschool. Initiatiefnemers en trainers zijn Michel van Aken, Mark Sluis en Melvin Steenbeek. Bij de voetbalschool staat de individuele techniektraining centraal. Het zal in aanvulling op de reguliere training worden gegeven en staat ook open voor jeugdspelers van buiten de club.

  Al met al kunnen we stellen dat ondanks de 'corona-dip' het goed gaat met onze club. Zeker als je kijkt naar het aantal leden. Waar we vorig seizoen starten met circa 345 spelende leden zullen we in september met 385 starten. Een groei van meer dan 10%. Deze groei zit 'm vooral bij de senioren. Denk dan aan de teams Zaterdag 3, 35+ en 45+. En zoals gezegd een extra meidenteam (MO13).

  Ook in deze nieuwsbrief wil het bestuur nog maar eens benadrukken dat DEV Doorn niet kan bestaan zonder alle vrijwilligers die wekelijks hun liefde en tijd in onze club steken. Er zijn een aantal vacatures die we graag zouden willen vullen. Zie voor een actueel overzicht de website. Jullie hulp is dan ook zeer waardevol. Ga achter jouw club staan en word vrijwilliger!

  Met deze oproep in gedachten willen we iedereen die ook maar iets voor onze club heeft betekent het afgelopen seizoen enorm bedanken. We wensen jullie een hele fijne vakantie toe en hopen iedereen weer graag gezond terug te zien bij de start van het nieuwe seizoen!

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur DEV Doorn
  Pepijn de Vette
  Roland Holdinga
  Hendrik Burger
  Christian Sorensen
  Reinold Hofsink
 • Nieuwsbrief niet ontvangen in de e-mail?

  Bekijk dan even in je spam-folder of dit bericht met afzender no-reply@sportlinkservices.nl niet per ongeluk hierin in terecht is gekomen. Ook bij e-mail adressen eindigend op devdoorn.nl kan dit het geval zijn.