• DEV Doorn Onder-23

Al een aantal jaren spelen een aantal verenigingen een onderlinge competitie voor de beloften. Deze onder 23 competitie is ooit gestart in samenwerking met FC Utrecht en sinds vorig jaar organiseren de clubs de competitie zelf. Het doel van de competitie is de talentvolle voetballers extra wedstrijden te bieden op een goed niveau om zich verder te ontwikkelen. Ook dit seizoen is er gekozen voor een nieuwe opzet.

Programma finaledag volgt

• DEV Doorn wint regionale O23 competitie seizoen 2018/19!

Op dinsdag 21 mei 2019 werden op het sportpark van SVF in Cothen de finalewedstrijden gespeeld van "het Krommerijntoernooi voor teams van onder de 23".

Om de 3e en 4e plaats werd gestreden door Odijk en Bunnik met als duidelijke winnaar Odijk (9-0). Voor de 1e plek gingen de elftallen van SVL en DEV Doorn de strijd aan. In de eerste helft een beter spelend DEV Doorn. Via doelpunten van Marijn de Graaf en Ruben Jansma had DEV Doorn de eerste 30 minuten een terechte 2-0 voorsprong bij elkaar gevoetbald.

Vijf minuten voor rust deed SVL iets terug door een corner binnen te werken, 2-1.

In de 2e helft een steeds meer aandringend SVL. Maar ondanks een tijdelijke man meer situatie en een penalty voor SVL, wist Moestafa Mouslmany de 2e helft zijn doel schoon te houden.