• DEV Doorn en Jeugdfonds Sport & Cultuur

 • DEV Doorn is een samenwerkingsverband aangegaan met Jeugdfonds Sport&Cultuur . Zo prijkt deze naam met ingang van de 2e seizoenshelft 2018-2019 op de shirtjes van het 1e elftal. Daarnaast zijn er gedurende het seizoen diverse acties om de naam en de doelstellingen van dit fonds onder de aandacht te brengen met als doel verdere naamsbekendheid voor Jeugdfonds Sport & Cultuur te werven.

  Nederland is een rijk land. Toch groeit 1 op de 9 kinderen op in een gezin dat rond moet komen van een minimum inkomen. Is er thuis geen geld voor les? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Je kunt zelf geen aanvraag doen, dat wordt gedaan door een intermediair. De co√∂rdinator van het fonds bij jou in de buurt weet waar je een intermediair kunt vinden.  

  Hoe meer mensen het Jeugdfonds Sport & Cultuur kennen, hoe meer kinderen en jongeren kunnen meedoen. DEV Doorn wil verder meewerken aan deze naamsbekendheid.

  Wil je meer weten over hoe Jeugdfonds Sport & Cultuur werkt? Lees dan meer over onze werkwijze.

  Laat kinderen niet aan de zijlijn staan, meedoen is belangrijk!

   

 • Meedoen in het Sponsorcollectief?

  Wilt u ook als bedrijf ook maatschappelijk deelnemen op deze manier via dit bovengenoemde initiatief, net als bovengenoemde bedrijven reeds doen, neem dan contact op met met Andre Nell, Patrick Schrooten en/of Rene Okkersen via sponsorzaken@devdoorn.nl