• Als supporter/supporters een reclamebord sponsoren? Lees hieronder de opties en het verhaal van pionier Remco van Hasselt. 

    Het is sinds dit jaar mogelijk om als supporter een reclamebord te sponsoren. Dit kan je individueel doen of met een groep. Dit leuke idee is afkomstig van een supporter. Zijn naam? Remco van Hasselt, binnen DEV beter bekend als Attie. Hij wilde de club graag steunen en heeft besloten een reclamebord te sponsoren. We hebben gekozen voor een maandelijkse automatische incasso i.p.v. jaarlijks een groot bedrag in één keer. Wij zijn Attie erg dankbaar voor zijn bord en deze manier van sponsoren.

    De volgende supporter, Rik Bakker, heeft zich al gemeld voor het sponsoren van zijn bord. Samen met hoofdtrainer Rick Andeweg wordt er gekeken naar het ontwerp van het persoonlijke bord, tot dat het juiste ontwerp gevonden is. 

    Ook interesse in een bord als supporter of als groep supporters? Voor een totaal bedrag tussen de € 24,75 en € 27,75 per maand, voor een duur van 36 maanden, hangt jouw bord 3 jaar lang langs de lijn bij het hoofdveld van DEV Doorn.

    Informeer verder via: sponsorzaken@devdoorn.nl