• Ook sponsor worden bij DEV Doorn?

  DEV Doorn vervult met meer dan 450 leden een belangrijke maatschappelijke rol in Doorn en omgeving. Omdat wij als club onder andere streven naar het verbinden van prestatie en plezier brengt dat een grote diversiteit in het ledenbestand. In de jeugd spelen veel inwoners van Doorn, echter de oudere jeugd en senioren kennen ook veel spelers uit de regio.

  Deze diversiteit zien we ook bij de bedrijven die DEV Doorn steunen. Daar waar in het verleden sponsoring vooral was gericht op het financieel ondersteunen van de club, zien we dat DEV Doorn steeds meer de een bindende factor vormt tussen consumenten en bedrijven, maar ook tussen bedrijven onderling. Dat levert andere soorten sponsors op, maar vraagt ook om een gevarieerder aanbod.

  DEV Doorn prijst zich daarom gelukkig met een grote verscheidenheid aan sponsors. Veel bedrijven uit de regio dragen bij waardoor de contributie op een bescheiden peil kan worden gehouden. Sponsoring bij DEV Doorn kan op diverse manieren plaatsvinden. Denk daarbij aan deelname in het Sponsorcollectief, als subsponsor of als kledingsponsor. De sponsorpakketten leveren naamsbekendheid via onder meer reclameborden langs de velden, banners op de website, club TV en Club Mobiel. Wij willen met een juist sponsorbeleid de sponsor meer bieden dan alleen het jaarlijkse contact middels een factuur en een grotere betrokkenheid realiseren.

   
 • Meer info? Andre, Rene & Patrick informeren jullie graag => Sponsorzaken@devdoorn.nl

 • O.a. Sponsor-items voor

 • Opbrengst in 2019: 656 euro !

 • Opbrengst in 2019: 2937,60 euro !!