• Met 195 deelnemers en 272 eters was Slotdag 2024 bij DEV Doorn weer een succes. Het was bewolkt, maar droog. De kinderen konden lekker hun energie kwijt met hooghouden, latje trap, penalty schieten en andere spellen. De heren van het 1e zorgden voor de begeleiding en Michel praatte, zoals hij vaker doet, het programma aan elkaar (zonder microfoon 😊). 

    De finale bleek nog heel spannend. Onze aanstormende mini-talenten maakten het de grotere jongens en meiden af en toe nog knap lastig. Hup Julan! Uiteindelijk hielden de broers Hermon en Nahom Habtom de bal het langst hoog. Zij gingen stralend naar huis met de wisselbeker. Net als Christoph Kramer. Hij was de winnaar latje trap. Joep Smit maakte het de keepers van het 1e elftal heel moeilijk en won de finale penalty schieten.

    Ondertussen waren ook het pannaveld en de waterbaan in trek; net als de slushdrankjes, popcornmachine, friet, (vega)burgers, en - knakworsten. Ook ouders, vriendjes, vriendinnetjes, broers, zussen waren van de partij. “Eerst naar de kermis en dan naar DEV” was kenmerkend dit jaar. 

    Al met al een mooie seizoen finale voor de jeugd. Mede mogelijk gemaakt door vele enthousiaste vrijwilligers, de barcommissie, jeugdactiviteitencommissie en natuurlijk de club zelf. Iedereen ontzettend bedankt en op naar weer een volgend nieuw, sportief voetbalseizoen!