• 'Balletje trappen - hamburger happen’ 

  Het evenement is voor alle jeugdleden van DEV Doorn. Deze middag staat in het teken van jullie voetbal skills en bestaat uit o.a. penalty schieten, latje trap en hooghouden. Wie is de beste van jullie team? En wie wint de grote finale en gaat er dit jaar met de wisselbokaal naar huis? Een leuke manier om het voetbalseizoen samen met je eigen team af te sluiten! Uiteraard wordt deze dag ook weer afgesloten met een hapje eten voor wie wil. Geef je hier apart voor op. Neem je ouders, broertjes en zusjes vooral mee!

  Tijden
  • Mini's & Champions League  15:30-18:00 (15:15 aanwezig)
  • Overige teams - 14:00-18:00 (13:45 aanwezig)
  Kosten
  De slotdag is gratis. Wil je ook mee-eten dan kan je dat opgeven bij het inschrijven. De bijdrage hiervoor is €7,50 per persoon en kan je direct voldoen. Ook voor de ouders, broertjes en zusjes die mee eten is dit jaar de bijdrage €7,50 per persoon. 

  Wat eten we?
  Er is popcorn, een bakje patat, een broodje (vega-)hamburger en/of broodje (vega-)knakworst en een slush puppy. Het eten is te bestellen van 16:00 tot 19:00 uur.

  Kledingsale
  Tijdens de slotdag zal er ook een sale plaatsvinden van tweedehands voetbalkleding. Een duurzame en voordelige manier om een nieuwe voetbaloutfit te scoren! Meer informatie over het inleveren van kleding en de sale zelf kan je hier vinden.
   
  Aanmelden
  Vul via één van onderstaande links je gegevens in. Inschrijven doe je individueel, de slotdag breng je door met je eigen team. Meld ook je ouder(s) aan om te helpen bij de organisatie. We doen ons best om voor iedereen een toegankelijk en leuk evenement te organiseren; dit lukt echter alleen met hulp van ouders/verzorgers. Als er te weinig hulp is, kan het niet doorgaan. Doe je mee?
   
  Aanmelden voor de slotdag zonder eten:
   
  Aanmelden voor de slotdag inclusief eten:
   
  Aanmelden graag zo snel mogelijk en uiterlijk vrijdag 17 mei.
   
  Zijn er nog vragen stel ze gerust via jeugd@devdoorn.nl
   
  Groeten namens de Jeugdactiviteitencommissie
  Marrith, Laura, Marije en Lisette