• Anders dan de weersomstandigheden was de wedstrijd op het prachtige sportpark van SV Otterlo bepaald niet druilerig. Inzet, sportiviteit en soms goed voetbal voerden de boventoon. Voor de supporters die de striemende buien trotseerden was het de moeite waard. Ook uw meegereisde verslaggever heeft genoten van een middagje amateurvoetbal in z’n puurste vorm. Voor het eerst in jaren maakte hij ook nog mee dat een grensrechter van de tegenpartij eerlijk vlagde. Wat een verademing. Zo kan het ook.

  In een poule waarin iedereen van iedereen lijkt te kunnen winnen (en verliezen en gelijk spelen) trad DEV (11e) aan tegen de nr 6 op de ranglijst.
  De eerste helft gaf een licht overwicht voor de thuisploeg te zien zonder dat dit werd omgezet in doelpunten. Ook DEV kreeg twee grote kansen die om zeep werden geholpen. Opvallend was het debuut van jeugdspeler Floris van den Burg. Met een enorme inzet speelde hij een belangrijke rol in het overeind blijven van DEV, ook door het als teamspeler tijdig meeverdedigen. Hij creëerde ook nog een mooie kans voor zichzelf maar schoot over. Langs de kant ontstond wel het gevoel dat er aan DEV zijde iets moest gebeuren aangezien DEV vooral op de flanken kwetsbaar was.
  Hersteld van een vervelende voetblessure kwam Beau van Ede er na de rust in op linksachter. DEV begon de tweede helft erg goed met mooie en snelle aanvallen. Na een terugleggertje van Jelle, scheerde het schot van Mo rakelings over de lat. Een aanval met een knappe pass van Stijn op Tim, die vervolgens Jelle bereikte in de zestien, werd de verdediging van Otterlo te machtig. Jelle werd tegen de grond gewerkt met een strafschop als gevolg. Een zekerheidje voor Jelle: 0-1.
  DEV leek deze lijn voort te zetten. Een keiharde kopbal van Mo werd door de keeper van Otterlo nog net knap over de lat getikt. Maar kort daarna ontstond na een corner voor Otterlo een rommelige situatie voor het Doornse doel. Toen niemand wat leek te doen tikte Otterlo de bal maar binnen: 1-1. Niet een doelpunt dat ingelijst kan worden voor het Kröller-Müller museum, maar hij telt wel.
  Floris Imhof was geblesseerd geraakt en Romek van Deursen, die juist terug kwam na een hardnekkige blessure, kwam hem centraal achterin vervangen. Mooi om Beau en Romek weer binnen de lijnen te zien.
  Met nog twintig minuten te gaan werd Timothy gewisseld voor, ook weer een jeugdspeler, Lieuwe van den Heuvel.
  Bij een hoekschop voor DEV zag Brian dat Stijn positie koos buiten het strafschopgebied. Een perfecte pass van Brian en een g emikt schot van Stijn later: 1-2. Otterlo liet het hier niet bij zitten en drong aan. Dat leverde een grote kans op die gelukkig richting de Hoge Veluwe werd geknald. DEV dacht de 3 punten mee te kunnen nemen maar een knappe aanval waarbij DEV alleen kon toekijken leverde alsnog de 2-2 op. 

   
   
   
   
   
   
   
   
  BeantwoordenAllen beantwoordenDoorsturen
   
   
   
   
   
   
   
   
  IMG_6155.jpg wordt weergegeven.