• Sinds de zomer is DEV Doorn met onze kledinglijn overgestapt naar Nike. Daar zijn wij superblij mee gezien de uitstraling en kwaliteit van de kleding. 

  Als onderdeel van ons aanbod kunnen ouders en geïnteresseerde bedrijven de teams sponsoren met verschillende Nike producten. Deze zijn te vinden op onze webshop https://devdoorn.clubwereld.nl/

  Interesse?

  Heb jij interesse om een team te sponsoren of ken je mensen of bedrijven die hiervoor openstaan? Ga dan naar de webshop, selecteer de onderdelen die je wilt kopen en verzamel alle maten uit het team en stuur dit aan Christian Sorensen via sorensenchristian@devdoorn.nl.  

  Heb je testoutfits nodig om zeker te weten dat iedereen de juiste maat heeft, dan kan dit ook via Christian geregeld worden. Hij kan je ook verder helpen met het ontwerp en ook met andere vragen kun je bij hem terecht. 

  Kijk dus voor meer informatie over de producten op https://devdoorn.clubwereld.nl/ of neem contact op met Christian via sorensenchristian@hotmail.com of 0614917310.   A picture containing grass, tree, person, outdoor

Description automatically generated

  Pas geleden kreeg ons JO14-2 team een volledige trainingsset en tas van hun sponsor Omega. 

   

  Namens het bestuur

  Christian