• Tijdelijk trainingsschema (vanaf za. 8 juni 2024)

  Beste trainers;

  Vanaf zaterdag 8 juni zijn de grasvelden gesloten. Er word dan groot onderhoud gepleegd en is het de bedoeling dat de velden niet meer betreden worden. Dat wil zeggen dat er een tijdelijk trainingsprogramma is voor de teams die nog willen trainen. Immers is het seizoen afgesloten d.m.v. de slotdag (1 juni).

  Toch willen we de trainers nog in de gelegenheid stellen om door te trainen. Dit kan dan op het kunstgrasveld. Na inventarisatie hebben we een schema gemaakt voor de teams waarbij men als basis 1x per week kan trainen. Mocht er een team ontbreken in het schema moet er direct contact opgenomen worden. Ook zijn er weer 'vrije' blokken in het schema te vinden; hier kan men ook op inschrijven en bij meerdere aanvragen zal hier een verdeling in gemaakt worden. Dit dient men elke week te doen via een mail naar Jos van Maurik. Doe dit tijdig!

  Het kunstgrasveld is officieel tot 1 juli beschikbaar voor trainingen. Eind juni worden de doelen ook van dit veld verwijderd. Mochten er toch teams langer willen trainen dan is dit op vrijwillige basis en zal DEV Doorn dit niet meer faciliteren. Men zal dan zelf voor toegang en materiaal moeten zorgen.

  Mochten er teams zijn die zaterdags nog een oefenwedstrijd willen spelen kunnen zij dit afstemmen met Ruud de Bruijn van het wedstrijdsecretariaat.

  Zodra de trainers van de nieuwe teams voor het seizoen 2024-2025 bekend zijn wordt er ook weer een trainingsschema voor volgend seizoen gemaakt. Deze zal in conceptvorm worden gedeeld, eventuele wijzigingen zullen met alle betrokken partijen door gesproken worden. Het heeft overigens geen zin om nu al van te voren wensen kenbaar te maken. Gezien het aantal teams gaat dit een behoorlijke puzzel worden en we rekenen op enig meedenken van de trainers. We gaan er zeker met z'n allen uitkomen!

 • Schema 17 t/m 21 juni
 • Schema 24 t/m 28 juni