• De uitslag van de verkoopwedstrijd van de Grote Clubactie is bekend. In totaal hebben we 2090 loten verkocht en dat is heel erg goed voor zo’n kleine club als DEV Doorn. De opbrengst wordt net als vorig jaar geïnvesteerd in de jeugdopleiding. Om zoveel mogelijk loten te verkopen hebben we voor het best verkopende team en de beste verkopers prijzen ter beschikking gesteld. De teamuitslag ziet er als volgt uit:

     

    Dat betekent dat JO12-1 met het hele team naar een thuiswedstrijd van FC Utrecht mag. JO9-3 en J10-1 zijn tweede en derde geworden en mogen met het hele team patat eten in de kantine. Verdere informatie hierover gaat naar de trainers van de teams.

    Naast de teamprijzen konden de tien beste verkopers prijzen verdienen. Zij verdienen € 0,50 cent per verkocht lot. De beste verkopers staan hieronder en het geld word overgemaakt naar hun ouders:

    We zijn super blij met het resultaat, zonder jullie was het niet gelukt. Allemaal heel erg bedankt en hopelijk kunnen we volgend jaar weer op jullie rekenen.