• We hebben er lang op moeten wachten, maar alle seinen staan weer op groen! Aanstaande zaterdag wordt voor bijna alle teams de competitie hervat (alleen het eerste moet nog een weekje geduld hebben). Daarnaast mogen we weer gebruik maken van de diverse faciliteiten die ons mooie clubgebouw biedt. Ik kijk enorm uit naar een vol Sportpark Tuilland, waar de diverse teams van DEV strijden om de punten in Doorn te houden. Ik hoop dat ik velen van jullie langs de lijn mag verwelkomen om onze teams op een sportieve wijze aan te moedigen. Uiteraard kan iedereen (binnen de geldende maatregelen) weer genieten van een hapje en een drankje in het clubhuis of langs de lijn.

  Uiteraard hebben we nog wel te maken met een aantal corona-maatregelen. Onderstaand treffen jullie de belangrijkste maatregelen die je in acht dient te nemen als je bij DEV bent.

  • Het gehele gebouw (inclusief kleedkamers) is alleen toegankelijk op vertoon van een Corona toegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. We willen iedereen die niet in het bezit is van een Corona toegangsbewijs dringend vragen het gebouw niet te betreden.
  • Er is slechts één ingang geopend, dat is de deur aan de veldzijde tussen de tribune en de kantine. Bij deze deur wordt ook gevraagd om het Corona toegangsbewijs.
  • Teams worden ingedeeld voor zowel bardienst als voor het controleren van het Corona toegangsbewijs (download hiervoor de app Scanner voor Corona Check).
  • In het hele gebouw geldt een mondkapjesplicht, behalve als iemand zit.
  • In de kantine is het verplicht om na het in ontvangst nemen van de bestelling te gaan zitten.

  Als we ons met elkaar aan deze afspraken houden, kunnen we op een veilige en verantwoorde manier genieten van al het moois dat gebeurt op ons sportpark.

  Met het hoge aantal besmettingen kan het natuurlijk gebeuren dat er geen volwaardige teams op de been gebracht kunnen worden. In dat geval moeten coaches / begeleiders direct contact opnemen met onze wedstrijdsecretaris Jan Spigt.

  Tenslotte sta ik graag nog even stil bij alle vrijwilligers die er de afgelopen maanden voor hebben gezorgd dat onze vereniging heeft doorgedraaid. Daarbij doel ik uiteraard op alle trainers die met alle beperkingen die er gelden volop doorgetraind hebben. Maar wie we niet mogen vergeten zijn al die andere vrijwilligers die dagelijks veel tijd en energie in onze vereniging stoppen. In weer en wind hebben veel mensen de afgelopen maanden doorgewerkt aan het onderhouden en verbeteren van de accommodatie, het kalken van de lijnen, het binnenhalen voor sponsoren, het onderhouden van de papiercontainer en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zonder deze mensen kan onze vereniging niet bestaan. Dank jullie wel!

  Met sportieve groet namens het bestuur,

  Casper Polak

  Voorzitter DEV Doorn