• Wij krijgen veel vragen over de nieuwe tenues die via de webshop te bestellen zijn. Onze nieuwe webshop is op maandag 16 augustus live gegaan, tijd genoeg dus om de nieuwe tenues te bestellen en ontvangen voordat het nieuwe seizoen begint

  Hoe zat het ook al weer?
  Alle competitie spelende leden gaan vanaf het nieuwe seizoen voetballen in een compleet nieuw wedstrijdtenue van Nike. Het tenue bestaat uit een shirt, broek en kousen.  
  We gaan hiervoor samenwerken met 11TeamSports. Zij leveren niet alleen de Nike-wedstrijdtenues, maar verkopen ook bijpassende tassen, bidons, trainingspakken, inloopshirts enz. Alles is verkrijgbaar via de webshop

  Leverancier en webshop
  De nieuwe kleding is verplicht voor alle leden van DEV Doorn die competitie spelen. DEV Doorn regelt dat iedereen die nu lid is en competitie speelt aan begin van het nieuwe seizoen een spiksplinternieuw tenue krijgt. Leden die geen competitie spelen, maar wel zelf een mooie outfit willen aanschaffen, kunnen vanzelfsprekend ook terecht in de webshop.   
  Als lid word je zelf eigenaar van je wedstrijdtenue. Tot nu toe is alles eigendom van DEV Doorn, leden krijgen wedstrijdkleding in bruikleen. Leden gaan voor het nieuwe tenue wel een eigen bijdrage betalen. Dit alles geldt ook voor vaste keepers. Voor jongere teams zorgt DEV Doorn dat er keeperstenue in de teamtas zit, omdat zij vaak nog geen vaste keeper hebben en er veel wordt gewisseld.

  Kosten
  Voor de aanschaf van de eerste wedstrijdtenues van de huidige competitie spelende leden wordt een eigen bijdrage van €26,- gevraagd. Dit is de helft van de totale kosten van € 52,- per tenue. De eigen bijdrage wordt eind juni of begin juli geïncasseerd. De kleding wordt volledig eigendom van het lid zelf. Nieuwe leden schaffen zelf een tenue aan via de webshop tegen de nieuwprijs van €52,-.  Dit alles is afgestemd en besloten in de Algemene Leden Vergadering van 27 januari 2021.

  Heb je nog vragen over de pasdagen (die in mei waren), zoek dan contact met Christian Sorensen via 0614917310 of sorensenchristian@hotmail.com.  

  Oude kleding
  De oude kleding hebben jullie als het goed is ingeleverd bij je leider. Daar zoeken we een mooie bestemming voor, zodat niets wordt weggegooid.

  Wat nu als ik straks een andere outfit nodig heb?
  Het eerste wedstrijdtenue regelt DEV Doorn. Maar wat als je straks uit je nieuwe tenue bent gegroeid of als het gewoon toe is aan vervanging? Dan koop je zelf een nieuwe outfit via de webshop. Je kunt natuurlijk ook ruilen met andere leden van DEV Doorn. Om dit te faciliteren organiseren we aan het einde van het seizoen een ruildag.  

  Hoe zit het met rugnummers?
  Alleen DEV Doorn 1 krijgt shirts met rugnummers, omdat dat verplicht is. De overige teams spelen zonder rugnummer. Hierdoor blijven shirts inwisselbaar, makkelijker te ruilen en het voorkomt dubbele nummers als spelers van seizoen tot seizoen van team wisselen.

  Hoe zit het met sponsors?
  Op het wedstrijdtenue komt alleen het sponsorcollectief te staan naast het logo van DEV Doorn en van de leverancier. Dit zorgt voor een eenduidige uitstraling van alle wedstrijdspelers van DEV Doorn. Willen mensen de vereniging of een team sponsoren, dan zijn er legio mogelijkheden. Bijvoorbeeld door het sponsoren van trainingsshirts, trainingspakken, tassen, inlooptruien, bidons enz. Kijk hiervoor straks op de webshop of zoek contact met ons via sponsorzaken@devdoorn.nl.  

  Wij kijken er enorm naar uit om iedereen volgend seizoen in een schitterend nieuwe outfit te zien voetballen. Als jullie nog vragen hebben of als iets onduidelijk, zoek contact met Christian Sorensen via 0614917310 of sorensenchristian@hotmail.com.  

  Met sportieve groet,
  Bestuur DEV Doorn


  Bijschrift foto
  Casper Polak, Robbert Stuut (11Teamsports) en Christian Sorensen kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen als DEV in prachtige nieuwe tenues gaat spelen.