• Voor diegene die niet op de oudjaarsreceptie konden zijn hierbij de gesproken woorden van voorzitter Pepijn

   

  "Ik zou graag met jullie kort willen terugkijken op het afgelopen jaar.

   

  In de eerste plaats gaan onze gedachten uit naar:

  Jaap Langras, de broer van Hugo

  Sharon Polman, de dochter van Gerrit

  Nel Schouten, de moeder van Patrick

   

  Graag een moment van stilte hiervoor.

   

  Ook in 2019 zijn we als club weer verder gegaan met de drie bestuurlijk bekende hoofdthema's (TDK): 

   

  In de eerste plaats het Technisch Beleid. Michel is eind op weg met het voetbalbeleidsplan. Dit doet hij samen met een groep enthousiaste leiders/trainers van DEV Doorn. In de komende ALV (in het eerste kwartaal van 2020) horen jullie hier meer over.

   

  Het 2e thema is het Damesvoetbal. In dat kader zijn we enorm blij dat na de winterstop de meiden onder 11 in de KNVB-competitie gaan starten. Roland, Michel, Tim en anderen hebben hier enorm hard aan getrokken om voetbal voor deze doelgroep in teamverband mogelijk te maken.

   

  Ten derde de Kantine. Samen met de sport-BSO en Stg Tuilland is een werkgroep van ongeveer 15 DEV-leden bezig met plannen om van de lantine een sfeervol clubhuis te maken. Allemaal onder onder aanvoering van Otto. Ook hierover binnenkort meer info.

   

  Verder is er nog meer goed nieuws. Dankzij de Stichting Doorns Belang kunnen we 7 nieuwe verplaatsbare doelen aanschaffen. De kapotte pupillendoelen die bovendien bij wat wind omvallen, zijn hiermee verleden tijd.

   

  Ook nog leuk om te melden is dat in januari onze JO19-1 in de hoofdklasse gaat spelen.

   

  Ik wens iedereen een hele mooie jaarwisseling toe en zie jullie in januari graag weer hier op de club. En tot slot natuurlijk een enorm applaus voor de Organisatiecommissie Oliebollentoernooi Otto, René, Mark en Patrick. 

   

  Bedankt!"