• Vandaag mochten we weer naar CDW. Afgelopen jaar meermaals tegen mogen voetballen en onder een heerlijk zonnetje floot de scheids stipt om 10:00 voor de start.

  We gingen heel flitsend van start waarbij we in de eerste minuut al op 0-1 kwamen. We speelde oogstrelend voetbal en bouwden snel uit naar 0-3. Helaas kwamen zij door 2 eigen goals van ons op 2-3, slordig en ongelukkig want dat doe je natuurlijk niet express..

  Daarmee kwam er bij de tegenstander geloof dat er wat te halen viel. Dat was wel echt jammer want we hebben dit niveau al een paar keer gehaald waarbij we de ene na de andere combinatie eruit slepen, kansen creeëren en goals maken en dat wil je graag langer vasthouden.

  Het werd hierdoor wel een spannende wedstrijd met wat kansen en goals over en weer. We hebben geen moment gelijk of achter gestaan maar spannend was het wel! Het laatste blok stonden we 5-6 voor dus we moesten echt aan de bak nog en gelukkig werd er, na een goede combinatie, afgerond, was de wedstrijd gespeeld en de eindstand op 5-7.

  Doelpunten: Thijmen 4 x, Seppe, Diede en Melle

  Volgende week de laatste wedstrijd van deze ronde. Met wederom een top 3 notering (1, 2 of 3) in de hoofdklasse mogen we als kleinste club van het stel best tevreden zijn! Ambitie blijft om iedereen nog verder te ontwikkelen. Individueel beter worden en als team zorgen dat we iets langer en vaker dat hoge niveau halen en iets minder goals tegen.

  Tot volgende week!