• Verenigingsscheidsrechter, gewoon leuk!

  DEV Doorn biedt niet alleen plek voor voetballers en voetbalsters maar ook indien je wedstrijden wilt begeleiden als verenigingsscheidsrechter ben jij op sportpark Tuilland altijd welkom. Zo ook Jeroen Eimers die in 2012 bij DEV begonnen met het fluiten van wedstrijden. In een aantal jaren erna floot hij elftallen en haalde hij zelfs met dank aan de mensen op de club zijn KNVB diploma Verenigingsscheidsrechter. Voor deze mogelijkheid was Jeroen alle betrokkenen erg dankbaar, met name Wim Wennekes die hem destijds begeleid heeft. Doordat er een coördinator werd gezocht is Jeroen in periode ook begonnen met het coördineren van de pupillenscheidsrechters en een jaar later deed hij het gehele scheidsrechterskorps. 

  DEV, aldus Jeroen, voelde de laatste jaren als een soort tweede thuis, waar hij altijd terecht kon en met mensen een babbeltje heb kunnen maken. Samen zorgden we ervoor dat alle wedstrijden gespeeld konden worden en dat alles in goede banen liep. Na een dag op DEV ging hij altijd met een tevreden gevoel naar huis. Blij was hij dan ook dat het bestuur hem bij zijn eigen voordeur bedankt heeft voor zijn goede vrijwilligers inzet. 

  Nu in coronatijd (8 jaar verder) gaat Jeroen dus stoppen en  staat de volgende scheidsrechter coördinator al weer klaar: Sim Janssen (links op de foto en zelf ook scheidsrechter bij DEV) gaat in het nieuwe voetbalseizoen samen met wedstrijdsecretaris Jan Spigt de wedstrijdplanning verzorgen. Sim krijgt intern de komende maanden de tijd om zich in te werken in het planningsysteem. Wij wensen Sim veel suc6! 

  Ook blijft DEV Doorn zoekende naar aanvulling op het huidige vereniging-scheidsrechters potentieel. Heb je interesse hiervoor of weet jij iemand, kom dan eens op zaterdag het wedstrijd-secretariaat binnen of stuur een e-mail voor meer informatie naar simjanssen10@outlook.com

   

  Bestuur DEV Doorn