• Vandaag stond de wedstrijd tegen Bunnik 12-1 op het programma. Afgelopen week had Bunnik gewonnen van Seastum en dit betekende dat Bunnik, Seastum en ook wij bij eventueel winst kampioen konden worden.

  De hele week de jongens klaar gestoomd voor deze wedstrijd. Helaas begonnen we net zoals afgelopen week erg slap en stonden we na 10 minuten al 2-0 achter. Bunnik zette enorm goed druk en waren heer en meester in de omschakeling. Na wat kleine omzettingen kwamen we terug tot 2-1.

  Het mooie aan deze goal is dat deze kwam uit een corner. Hier oefenen wij wekelijks op en zijn we altijd gevaarlijk uit. De vreugde hierom was ook groot.

  Na de 2-1 werd er afgefloten voor de rust. In de rust wat laatste tips en de hoop dat we het zouden ombuigen. Helaas niets was minder waar. Dankzij onze keeper Jelle bleef de stand op 2-1 want hij keepte werkelijk waar een geweldige wedstrijd.

  Vandaag verloren we tegen een betere tegenstander. We kwamen moeilijk in ons spel en dat was de verdienste van Bunnik.

  De eerste competitie reeks zit erop. We zijn op een knappe derde plek geƫindigd in de eerste klasse. Het leuke om hierbij te vermelden is dat we op de derde plek zijn geƫindigd met een doelsaldo van +18. Seastum en Bunnik de nummer 2 en 1 uit de poule hadden maar respectievelijk een doelsaldo van +11 en +16. We hadden zelfs de minste tegen goals van alle teams dit waren er maar 10. Daarnaast had alleen Seastum maar 1 goaltje meer gescoord. Statistieken om trots op te zijn.

  Deze statistieken moeten zich nu gaan omzetten in meer winstpartijen! Mooi om te zien is dat er echt enorme groei zit in dit elftal en ben benieuwd wat dit seizoen ons nog meer gaat brengen.