• DEV Doorn Voetbalschool

 • Extra techniektraining volgen?

  Hallo sportvrienden en - vriendinnnen,

  Wij zijn Mark, Michel en Melvin. In het seizoen 2019/2020 zijn Mark en Melvin begonnen met het geven van techniektrainingen aan de JO11 groep. Dit zijn we gaan doen, natuurlijk omdat we dit leuk vinden, maar ook omdat we veel kennis en papieren op zak hebben om de techniek, ontwikkeling en het plezier binnen onze groep nóg meer te bevorderen!

  Omdat we ontzettend veel blije gezichten van spelers én ouders terugkregen, hebben we daarna besloten om officieel met de DEV Doorn Voetbalschool van start te gaan. Dé voetbalschool in de Utrechtse Heuvelrug! We kijken er naar uit om ook u en uw kind een brede glimlach te bezorgen! 

  Wat houdt dat in?

  De trainingen zullen gebaseerd zijn op techniek, ontwikkeling én plezier. Wij geloven dat deze 3 elementen het beste in uw kind naar boven halen. Hiervoor hebben we naast de standaard voetbalmaterialen, diverse andere trainingsmaterialen om het nóg leuker te maken.
  We geven training in kleine groepjes zodat we écht individueel aan de slag kunnen. Het is een illusie om van iedereen een prof te maken, daarom is het ons streven iedereen naar zijn/haar eigen top te helpen, ongeacht het niveau. Door te trainen in kleine groepen dagen wij iedereen uit zich verder te ontwikkelen. Behalve ontwikkeling op voetbalgebied, dragen onze training ook bij aan sociale en cognitieve ontwikkeling.


  Voor wie?

  De trainingen zijn voor alle jongens en meisjes van 7 jaar tot 16 jaar. Ben je geen lid van DEV? Speel je bij een andere club? Kom je niet uit Doorn? Geen enkel probleem! Je bent van harte welkom! Deze vergoeding komt weer volledig ten goede van DEV Doorn.

   

   

 • Pakketten en tijden

 • Voorjaar 2023 (aanmelden kan t/m 5 maart):

  (pakket 2) CYCLUS 2 (€60) : 12 mrt, 26 mrt, 16 apr, 14 mei, 21 mei en 18 juni

  Meld jij meerdere kinderen per gezin aan dan ontvang je 20% korting op jouw aanmelding op je 2e en/of 3e kind.

  TIJDEN:
  Alle leeftijden trainen van 11:30 tot 12:45

  OVERIG:
  Vakantievoetbaldagen (is niet inclusief): 3 mrt, 26 apr (mail aanmelding volgt tegen die tijd)

 • Aanmeldingsformulier Voetbalschool DEV Doorn

 • Enthousiast geworden over welke techniektrainngen gegeven worden..... DEV Doorn voetbalschool heeft een eigen Instragram-account: DevDoorn_vs 

  We hopen dat je ons  blijvend wilt volgen! Sportieve groet van Mark, Michel en Melvin

 • Vragen? Stel ze via: voetbalschool@devdoorn.nl