• Kom jij ook je vakantie afsluiten bij DEV Doorn met drie dagen vol voetbal en heel veel andere sport- en spelactiviteiten? DEV Doorn organiseert op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 augustus drie voetbalvakantiedagen voor de jeugd van Doorn, maar ook voor voetballiefhebbers uit andere dorpen. Het maakt daarbij niet uit of je lid bent van DEV Doorn of een andere voerbalclub. Als jij graag voetbalt, tussen de 6 en 14 jaar bent en je vakantie op een sportieve en gezellige manier wilt afsluiten, ben je van harte welkom.

  Programma

  De activiteiten starten om 9.30 uur, de inloop is vanaf 9.15 uur en we stoppen om 15.30 uur. We maken een programma voor de leeftijd van 6 tot en met 9 jaar en één voor de leeftijd van 10 tot en met 14 jaar. Natuurlijk gaan we veel voetballen en lekker trainen, partijtjes spelen en een toernooitje doen. Ook is er weer een penaltybokaal te winnen, maar er zullen ook veel andere sport- en spelactiviteiten zijn zoals bijvoorbeeld bingo, een pubquiz, goalmaster en voetgolf. 

  De deelnemers worden in groepen van tien verdeeld. Elke groep staat onder begeleiding van ervaren trainers waaronder ook onze eigen jonge trainers die nauw betrokken zijn bij de Voetbalschool. 

  Aanmelden

  Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan via deze link https://app.clubcollect.com/forms/nl/dev-doorn/dev-vakantievoetbaldagen-2023 

  Er is plek voor 100 kinderen. Eerdere voetbaldagen zaten snel vol, dus wees er op tijd bij. De kosten bedragen € 75 (incl. lunch).