• Het is alweer bijna een traditie aan het worden, en ook dit jaar weer organiseert DEV Doorn de Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 augustus voor de jeugd van 7 tot 16 jaar. Opzet is om de voetballende jeugd aan het einde van de zomervakantie een paar mooie voetbaldagen te bezorgen, waarbij aandacht wordt besteed aan voetbaltechnische ontwikkeling en waarbij vooral het plezier in de voetbalsport voorop staat!

    De Jeugdvoetbaldagen vinden deze zomer plaats in de laatste week van de schoolvakantie. Drie dagen lang voetbal van 9.30 – 15.30 onder leiding van trainers met een KNVB licentie. De deelnemers worden ingedeeld in groepen van 10 tot 16 spelers van ongeveer dezelfde leeftijd en elke groep wordt begeleid door twee trainers.

    De bijdrage per deelnemer bedraagt € 40,= voor DEV Doorn leden en € 50,= voor niet-leden voor 3 dagen (incl. lunch). Deelname staat ook open voor keepers, vriendjes, broertjes en zusjes. Aanmelden kan tot 20 augustus via het inschrijfformulier .