• Afgelopen zaterdag hebben we voor het eerst in lange tijd weer een evenement kunnen organiseren. En dit was niet zomaar een evenement, maar misschien wel het belangrijkste evenement van het jaar; onze vrijwilligersdag. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we met 130 vrijwilligers mogen genieten van een prachtige wedstrijd van DEV Doorn (3-1 winst tegen Altius) alvorens de dag af te sluiten met een BBQ.

    Het was geweldig om alle mensen die het afgelopen jaar, ondanks de corona beperkingen, ziel en zaligheid hebben gegeven voor DEV, te bedanken voor hun inzet. Het was mooi om te zien dat iedereen volop genoot van eindelijk weer een activiteit bij DEV. Deze middag en avond heeft weer heel veel plezier en energie gegeven. Deze energie gaan we met elkaar gebruiken om er weer een spetterend seizoen van te maken bij onze mooie club!

    #DeElfvanDEV

  • Voorzitter Casper Polak bedankt alle vrijwilligers van DEV voor hun tomeloze inzet en enthousiasme en bloemen voor Pepijn de Vette en Roland Holdinga voor hun fantastische inzet in het DEV-bestuur de afgelopen drie jaar.