• Waar competitie en gezelligheid samenkomen bij DEV Doorn damesvoetbal

 • Op 3 november bracht DEV Doorn de passie voor damesvoetbal tot leven tijdens het 2e thuistoernooi voor de competitie. 

  Het was weer een mooie voetbalavond  vol sportieve strijd, vriendschap en gezelligheid die zowel de deelnemende teams als de toeschouwers meer dan voldoende kon boeien.

  DEV Doorn zelf was sterk vertegenwoordigd met een indrukwekkende 21 dames (foto) op het veld. Maar het werd nog beter toen de vier andere damesteams uit de regio zich aansloten om de strijd aan te gaan. 

  De sfeer was gelijk al goed met enthousiaste supporters die de speelsters aanmoedigden, en een getalenteerde fotograaf die prachtige actiemomenten (69) vastlegde op camera.

  Dus voor de volgende plaatjesactie zijn wij al klaar.

  Bij DEV Doorn gaat het echter niet alleen om voetballen; het draait ook om het creëren van een tijd samen. Zowel tijdens als na de wedstrijden was iedereen van harte welkom in de kantine, waar een DJ zorgde voor een bruisende sfeer. 

  Het toernooi bracht niet alleen sportieve rivaliteit, maar vooral ook vriendschap en plezier.

  De andere teams keken dan ook al met plezier uit naar de 3e helft. 

  Gezien het verloop van de feestavond lijkt het er dan ook op dat dit evenement een mooie traditie aan het worden is. 

  Ook  de mannen van de club kwamen, na afloop van hun eigen toernooi, een kijkje nemen en sloten zich aan op de dansvloer, waardoor het weekend met veel gezelligheid en sfeer werd ingeluid.

  DEV Doorn staat voor sportiviteit en het creëren van sterke banden.

  Dit toernooi is een perfect voorbeeld van hoe voetbal niet alleen een sport is, maar ook een gelegenheid om samen te komen en te genieten van de verbinding die de sport met zich meebrengt. 

  En met twee overwinningen, een gelijkspel en een nederlaag hebben we ook nog voldoende punten in Doorn gehouden.

  Het was een mooie voetbalavond met dank aan de vele vrijwilligers die dit mogelijk maakten (bar/opening/schoonmaak, verbouwing kantine) en de DMC (dames-meidencommissie) van DEV.

  Wil je ook deel uitmaken van dit team ? kom gewoon een keer meetrainen.