• Wedstrijdsecretariaat

  De algemene taken die verricht worden door de wedstrijdsecretaris zijn om met Sportlink Club alle bondsteams die DEV Doorn rijk is eind mei in te schrijven voor een nieuw voetbalseizoen bij de knvb, verkregen via het hoofd jeugdopleiding en de senioren cie. Vervolgens worden in augustus alle spelers definitief ingedeeld en start de KNVB met het spelen van bekerwedstrijden begin september tot aan de start van de competitie op 22 september.
   
  Voor de wedstrijden iedere week kunnen aanvangen dient er een accommodatiebezetting te worden gemaakt in Sportlink Club waarop iedere week staat wie op welk veld speelt. Als er wedstrijdwijzigingen zijn, dient dat met de overige verenigingen en met de KNVB worden afgestemd.
   
  Na de wedstrijden dienen alle wedstrijden correct te zijn verwerkt en vindt er nazorg plaats m.b.t. eventuele tuchtzaken.
   
  Hulpmiddelen voor de teammanagers zijn:
   
  1) De Voetbal NL app (groene kleur) Hier kan het hele programma en de kleedkamerindeling op worden gevonden en alle rangen en standen worden geraadpleegd
  2) De KNVB wedstrijdzaken app (oranjekleur) kan worden gebruikt om de teamopgaaf te doen zodat vervolgens de wedstrijduitslag door de official/spelleider kan worden inegdiend.