• Met zoveel malheur met blessures kan je natuurlijk niet te veel verlangen als het om resultaten gaat. Zelfs niet als je een beroep kunt doen op de collega’s van de O17-2, die maar liefst vier spelers afvaardigden. Dat waren Menne, Jacco, Mees en keeper Jurriaan. We konden merken dat we de laatste tijd ook samen hebben getraind, want de jongens pasten zich meteen goed aan. Mees, Jacco en uiteraard Jurriaan starten zelfs in de basis. Menne kwam er in de tweede helft in , maar stond ook zijn mannetje.
  Het begin was dus best heel ok met veel beleving en knokken voor elkaar. Kansen kwamen er niet echt van, ook niet voor tegenstander Delta Sports trouwens. In de 24ste minuut leek het even of Maurits zijn verwoestende linker in stelling kon nemen maar dat ging net niet goed. Jurre nog met een afstandsschot dat naast ging.
  Jip en Ruben hadden zich weer op het wedstrijdformulier gemeld voor respectievelijk een halve en een kwart wedstrijd.
  Met Jip na de rust ontstond er meteen dreiging voorin. Meteen in de eerste minuut een dot van een kans – alleen voor de keeper maar ook met zijn rechter recht op hem af. Bart kort daarop op de paal. Jip iets te gretig met een vrije trap die over ging. Kort daarop toch ook gevaar aan de andere kant en een poosje later nog eens waar een redding van Jurriaan aan te pas moest komen.
  DEV had nog een wegens buitenspel (??) afgekeurd doelpunt en een bijna eigen goal op de paal. Aan kansen weer geen gebrek maar toch weer een score van nul.
  Zal je net zien dat Delta Sports wel een kans wist te verzilveren. Een ongelukkig moment waarbij Ruben de bal knap met een sliding binnen hield maar daarmee onbedoeld aan de basis stond van de treffer van de gastgeber: 1-0. Goed bevlogen verdedigend spel van Thijn, Niels en Estelle – die knap een hele wedstrijd mee kon doen – kon daar ook niets meer aan verhelpen.
  Balen dat het voor de vierde keer op rij onnodig tot verlies kwam. Aan de andere kant: dit toch wel wat bij elkaar geïmproviseerde team liet zich over de hele linie van een goede kant zien. De frustratie over het resultaat wedijvert dan toch ook met de trots.