• Vandaag stond de derby op het programma tegen FC Driebergen 12-2.

    Fc Driebergen schoot uit de startblokken. DEV voetbalde goed maar creƫerden in de begin fase geen kansen. Het eerste kwart was het vooral Driebergen wat gevaarlijk was. Gelukkig was vandaag Jelle H onze keeper in wereld vorm. Helaas ging het eerste kwart toch verloren 0-1. Na 15 minuten even de mannen toegesproken en de puntjes weer op de i gezet. Dit was te zien want we gingen de rust in met een 3-1 voorsprong. Deze 15 minuten zagen we een hoog baltempo en vooral veel druk op de bal. Driebergen werd overlopen.

    Na de rust zagen we een DEV dat goed deed opbouwen, strijd leverde en vooral plezier had. Er werd uiteindelijk met 8-3 gewonnen. Mooi om te zien dat er verschillende spelers scoren en assisten afleveren. De score had nog wel wat hoger mogen zijn want er worden zo hier en daar grote kansen gemist. Hier gaan we komende week hard aan werken.

    Een aantal weken geleden verloren we in de laatste seconden van Seastum. Hierdoor komen we net te kort voor het kampioenschap. Volgende week staat de wedstrijd tegen Bunnik op het programma. Dit zal dan ook gaan voor de 2e plek in de eerste klasse.