• Zaterdag 3 juni: slotdag DEV Doorn 'balletje trappen - burger happen'

 • Zaterdagmiddag 3 juni is het weer zover: de jaarlijkse slotdag voor de jeugd met als thema ‘balletje trappen - burger happen!’

  Programma

  De middag staat in het teken van de voetbalskills van de spelers met de inmiddels bekende onderdelen: penaltyschieten, latje trappen en hooghouden. Wie gaat er dit jaar met de grote wisselbokaal naar huis?

  De slotdag begint om 14:00 uur (13:45 aanwezig) voor de MO11 t/m MO15 en de JO8 t/m J019. De Minivriendjes en de spelers van de Champions League worden vanaf 15:30 verwacht. Dit jaar combineren we de verschillende voetbalonderdelen met een hapje eten. Een leuke manier voor de jeugdspelers om het voetbalseizoen samen met hun team af te sluiten! Uiteraard zijn de ouders, broertjes en zusjes ook welkom.

  Kosten

  De slotdag is gratis en de bijdrage voor het eten is € 7,50 per persoon. Ook voor de ouders, broertjes en zusjes die mee eten is dit jaar de bijdrage € 7,50 per persoon. De jeugdspelers (en broertjes en zusjes) kunnen een bakje popcorn, een bakje patat, een broodje hamburger en/of broodje knakworst halen. Als toetje is er een ijsje! De ouders kunnen onbeperkt patat en broodjes hamburger eten. Het eten is te bestellen van 16.00 tot 19.00 uur.

  Geef je op!

  Geef je snel op bij de coach van je team, in ieder geval voor 20 mei!

  Extra hulp

  We hebben extra hulp nodig van ouders om ervoor te zorgen dat de slotdag goed verloopt. Ouders kunnen zich aanmelden in het volgende document: Aanmelden hulpouders slotdag 3 juni 2023 -

  Groeten namens de Jeugdactiviteitencommisie (jeugd@devdoorn.nl)