• Op een regenachtige zondag nam DEV Zondag 2 het op tegen Sv-Zeist. Ondanks alle corona perikelen werd de wedstrijd toch gespeeld. DEV begon goed aan de wedstrijd en had vanaf het begin de overhand. Het regende kansen en een doelpunt kon niet uitblijven. Zondag 2 speelde een uitstekende eerste helft.

  Spits Ali schoot vanaf rand zestien de bal feilloos links onder in de hoek. Na de 1-0 bleven de kansen komen maar helaas werd hier niet van geprofiteerd. Een goede voorzet werd door nieuwbakken spits Spijkerman voor open goal huizenhoog over geramd. Een debuut om snel te vergeten zullen we maar zeggen. Het aluminium werd verscheidene keren geteisterd maar de 2-0 bleef uit. In de slotfase van de eerste helft kreeg Sv Zeist een strafschop die benut werd. De 1-1 was tevens de ruststand.

  Zoals zo vaak in het voetbal kwamen de gemiste kansen DEV duur te staan, ondanks de sterke verdediging en goed keeperswerk van DEV kon Sv Zeist de 2-1 binnen schieten. De tweede helft verliep rommeliger dan de eerste helft en echt grote kansen bleven uit voor DEV. Het eindsignaal klonk en de eindstand van 2-1 was een feit.

  Ondanks de verliespartij waren er toch een groot aantal positieve punten te benoemen. Op de sterke eerste helft kan Zondag 2 verder bouwen, en met het bij vlagen goede spel zullen er ongetwijfeld vele winstpartijen volgen.

  De vraag is wel wanneer de competitie zal worden hervat. Wegens Covid-19 is de kans groot dat het amateurvoetbal wederom zal worden stil gelegd. Onze minister president zal hierover dinsdagavond duidelijkheid verschaffen.

  Met het oog op de volgende match blijft Zondag 2 hard werken en trainen, zodat zij wanneer mogelijk ijzersterk aan de aftrap zullen verschijnen.

  Winstpartijen zullen niet uitblijven de vraag is nu alleen wanneer..