• Op sportpark Saestum trapte om 10:30 uur ’s ochtends DEV af voor de derde wedstrijd van het seizoen.

  Zondag 2 lag vorig seizoen op koers voor de titel maar zag deze door de corona epidemie helaas door de neus geboord worden. Dit jaar is Zondag 2 echter terug en wederom de gedoodverfde titelkandidaat. Het elitekorps uit Doorn heeft een sterk team op de been gebracht en is van plan een ravage aan te richten in de reguliere competitie. Na twee ongeslagen wedstrijden was het vizier nu gericht op Saestum.

  De eerste twintig minuten van de wedstrijd had DEV het betere van het spel en dit resulteerde dan ook in een treffer. Spits Ali reageerde alert op een verdwaalde bal in het strafschopgebied en prikte hem binnen, 0-1 voor DEV. Na de eerste goede periode van DEV werd de wedstrijd wat rommeliger en zonder veel verdere kansen brak de rust aan.

  Vrij snel in het begin van de tweede helft moest linksback Johan de wedstrijd helaas staken. Hij klapte op een ijzeren hek en werd afgevoerd, einde wedstrijd. Niet lang hierna kreeg Saestum een grote kans op de 1-1 maar dit werd door goed keeperswerk voorkomen.

  Het absolute hoogtepunt van de wedstrijd kwam op naam van middenvelder Branco. Hij schoot de bal vanuit een corner direct in het doel, de bal zeilde over iedereen heen de kruising in en de 0-2 was een feit.

  Hierna leek het verzet van Saestum gebroken, verdediger Bram zorgde voor het slotakkoord door de 0-3 aan te tekenen. Een bal achter de verdediging viel voor zijn voeten en hij was er snel bij om deze over de keeper heen te wippen.

  Het italiaanse verdedigen van Zondag 2 werd voorgaande wedstrijd geroemd. Ook in de eerste wedstrijd kregen ze slechts 1 tegentreffer. Vandaag stond het wederom defensief erg sterk.

  Al met al een goede wedstrijd en op naar de volgende driepunter.