• In een leeg stadion trapte om 12 uur ’s middags DEV Zondag 2 thuis af voor de wedstrijd tegen SVF 2. Vanwege Covid 19 maatregelen was er helaas geen publiek toegestaan bij de wedstrijd op sportpark Tuilland. Het park was anders ongetwijfeld vol gestroomd met bezoekers, maar momenteel is dit door de huidige regelgeving dus niet mogelijk. Voor de supporters was de wedstrijd gelukkig wel via een live stream te volgen.

    In de eerste helft kregen beide ploegen kansen om de score te openen. DEV kwam halverwege de eerste helft goed weg bij een terugspeelbal op de keeper, waarbij SVF verzuimde te profiteren. Aan de andere kant kwam DEV er combinerend gevaarlijk uit maar scoorde niet. Met 0-0 als ruststand gingen de mannen thee drinken.

    Vanaf begin tweede helft begon het steeds beter te lopen bij DEV en werd er druk gezet. Dit
    resulteerde in een corner waarna de bal op een hand werd gekopt van een SVF speler. De scheids floot en wees naar de stip, strafschop voor DEV. Middenvelder Branco ging achter de bal staan en schoot hem onberispelijk linksonder laag de hoek in, 1-0. DEV bleef kansen creëren en was de betere partij, een hoge bal stuiterde door in het strafschopgebied en werd in 1 keer op de slof genomen door Kamal die zorgde voor de 2-0.

    Na de tweede goal nam DEV wat gas terug waardoor SVF op het eind van de wedstrijd nog de aansluitingstreffer kon noteren. Deze viel echter veel te laat om de zege nog in gevaar te brengen. Het fluitsignaal klonk en 2-1 was de eindstand.

    De eerste drie punten van het seizoen in de tas en op naar de volgende zege.